TeCOMM eCommerce Conference&Expo este evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv comerțului electronic. În fiecare an, suntem alături de tine și pregătim evenimentul complex dedicat proprietarilor de magazine online și profesioniștilor în eCommerce.

Scopul TeCOMM 2017

Tematica noii ediții TeCOMM este Haute Couture your eCommerce business și propune o abordare dincolo de banal cu accent pe detalii, experiențe de cumpărare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau găsirea echilibrului între așteptări și rezultate.

Cea de a 7-a ediție la Cluj-Napoca este plină de noutăți doar pentru a-ți oferi o experiență completă în domeniul eCommerce. Scopul nostru este să îți oferim oferim toate informațiile pentru ca tu să ai o imagine de ansamblu asupra comerțului electronic dincolo de granițe.

2 zile de eveniment la Cluj-Napoca

Evenimentul este structurat pe 2 zile pline de prezentări, workshopuri, sesiuni de masterclass sau dezbateri.

Prima zi, 24 octombrie este axată pe activități practice și aprofundarea domeniilor conexe:

  • The Catwalk Stage – secțiunea dedicată proprietarilor de magazine online și profesioniștilor care activează în industria de fashion. Formatul sălii este sub format de conferință și include prezentări. Poți afla mai multe detalii legate de agendă, speakeri și tematici aici.
  • Markday – workshopurile dedicate profesioniștilor în marketing online. Află mai multe detalii aici.
  • Start-up Area Powered by eMag Marketplace – sesiunile de workshop dedicate proprietarilor care doresc să își deschidă un magazin online sau care au făcut acest pas, dar sunt la început de drum în acest domeniu. Află mai multe detalii aici.
  • Antreprenor pe www – masa rotundă dedicată exclusiv proprietarilor de magazine online care vor dezbate tematici legate de managementul echipelor sau extinderea magazinelor la nivel internațional. Află mai multe detalii aici.
  • SEO Masterclass – masterclass-ul susținut de Ovidiu Joița (Owner, iAgency) cu privire la optimizarea online. Te poți înscrie aici.

În prima zi a evenimentului vei avea posibilitatea să participi la oricare dintre sesiunile incluse, în funcție de interesele tale.

  • A doua zi a evenimentului, 25 octombrie este dedicată discuțiilor inspiraționale și dezbaterilor concrete cu accente internaționale. Vrem să înțelegi domeniul așa cum se dezvoltă el la nivel internațional, dar și național, de aceea i-am adus pe cei mai buni profesioniști care activează în companii precum: ebay, GfK, Littledata, The Myndset Company sau Netcomm Suisse.

Nu te-am convins? TeCOMM este mai mult decât o conferință

An de an îți oferim un eveniment de excepție cu conținut de calitate, însă răspundem nevoilor tale și prin:

  • Aplicația TeCOMM realizată de Mready – o poți downloada din PlayStore
  • Conținut de calitate pe blogul TeCOMM unde găsești părerile profesioniștilor în comerțul electronic
  • Distracție și socializare în cadrul Party-ului TeCOMM

Ce să vizitezi în Cluj-Napoca și unde să stai?

Am pregătit pentru tine o serie de obiective turistice pe care te invităm să le vizitezi. Dacă dorești să te cazezi pe perioada evenimentului la Grand Hotel Italia***** în Cluj-Napoca, avem pentru tine prețuri preferențiale.

Cum te poți înregistra?

Înregistrarea se poate efectua pe site-ul TeCOMM, unde în funcție de preferințe, îți poți alege biletul cel mai potrivit: pe o singură zi sau pe ambele zile ale evenimentului.

Dacă vii împreună cu colegul tău, ARMO și TeCOMM îți oferă beneficii suplimentare.

Vezi cum a fost la ediția de anul trecut TeCOMM:

Vrei să afli mai multe detalii și nu găsești răspuns?

Scrie-ne aici: madalina@liberoevents.ro