President @ The Myndset Company

Minter Dial [UK]

Minter Dial este fondator și președinte al companiei Myndset, o agenție de tip boutique care oferă servicii specializate în branding și strategie digitală.

Renumit speaker international si membru anterior al Comitetului Executiv Mondial al Diviziei de Produse Profesionale L’Oreal, unde a lucrat timp de 16 ani în 4 țări, Minter creează programe executive personalizate destinate activării strategiei de brand și digitale.

Clienții Myndset includ Orange, Kering, Remy-Cointreau, LVMH, L’Oreal, LaRedoute, Samsung, Tencent, Google, Credit Mutuel, Total, GDF-Suez și Publicis. Un povestitor care se bucură de explorarea diversității formatelor media, el este autorul și producătorul filmului-documentar premiat despre cel de al doilea război mondial, The Last Ring Home, difuzat la nivel național în America de Nord (PBS), Australia și NZ (History Channel). Trailer-ul aici.

Viitoarea sa carte, “Futureproof, How To Get Your Business Ready For The Next Disruption” (Pearson Publishing) co-scrisă cu Caleb Storkey, iese la începutul lunii septembrie 2017. El este directorul executiv al ECV Paris și anterior al Lastminute.com Grup. Minter este pasionat de The Grateful Dead, tenis de padel și limbi străine.