Vrei sa iti deschizi primul magazin online? Esti la inceput de drum in online? Ai ajuns la locul potrivit

Vrei sa iti deschizi primul magazin online? Iti aratam care sunt primii 7 pasi pentru a avea un magazin online gata sa vanda!

Contribuim zilnic la dezvoltarea industriei eCommerce din România, de aceea fiecare tanar antreprenor poate beneficia de asistență și dezvoltare a magazinului online în cadrul TeCOMM!

Start-up Area va include 3 sesiuni de workshop-uri susținute în prima zi a evenimentului, 24 octombrie.

Beneficiile tale

– inveti pas cu pas ce trebuie sa faci si de ce trebuie sa tii cont cand iti deschizi primul magazinul online
– vezi studii de caz ale altor magazine online care functioneaza deja
– obtii informatii despre posibile finantari
– te familiarizezi cu conceputul de marketplace
– întâlnești persoane care lucrează în domeniul eCommerce
– obții răspunsuri la problemele cu care te confrunți
– întâlnești potențiali parteneri pentru start-up ul tau

Dacă startup-ul tău în eCommerce este mai mic de 10 luni, TeCOMM îți oferă posibilitatea să iei parte la secțiunea Start-up Area, la prețul special de doar 10 euro!

*oferta se aplică magazinelor online lansate după luna Noiembrie 2016 sau celor care intentioneaza sa isi deschida un magazin online.

Speakers

Sergiu Băbășan

Cofondator @ Blugento

Sergiu este business developer și cofondator Blugento, o soluție eCommerce ultra-performantă, construită pe platforma solidă Magento, disponibilă într-un format SaaS.

Read More

George Iordache

Sales Team Leader @ eMAG Marketplace

Din 2014, în eMAG, George conduce echipa de vânzări Soft Lines Marketplace, o poziție din care a contribuit direct la înregistrarea a peste 400 de parteneri pe eMAG.ro.

Read More

Cristina Sindile [RO]

Director general @ BT Mic

Cu o experiență de peste  13 ani în IMM-uri la Procredit Bank, bancă specializată în microfinanțare, Cristina Sindile activează de doi ani în BT,  în prezent fiind Director General la BT Mic, companie dedicată finanțării afacerilor mici.

Read More

Agenda – Sala Toscanini

13:00 – 13:45

Înregistrare & Coffee Break

14:00 – 14:45

Deschiderea evenimentului

14:10 – 15:00

10 întrebări la care să răspunzi înainte să deschizi un magazin online – Sergiu Băbășan (Cofondator @ Blugento) & Marius Flore (Director Directia Servicii Digitale, BT)

15:00 – 15:50

Dezvoltă business-ului tău la un alt nivel! – George Iordache (Sales Team Leader, eMAG Marketplace Romania)

15:50 – 16:30

Socializare & Coffee Break

16:30 – 17:20

Soluții de finanțare pentru businessurile mici din online – Cristina Sindile (Director General BT Mic, Grup Financiar Banca Transilvania)

17:20

Concluzii & Socializare

Background Image

Organizator

Libero Events este agenția de evenimente B2B și B2C. Organizăm atât conferințe și workshopuri (The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference), cât și expoziții (Touristica, Târgul de turism).

Evenimentele organizate de Libero Events sunt bazate pe profesionalism și încredere. De aceea, credem în clienții ce devin parteneri și în partenerii ce devin prieteni, în domenii precum afaceri, leadership feminin, resurse umane, comerț online, marketing, arhitectură, IT, software, finanțe, vânzări, antreprenoriat și turism.

Subscribe to TeCOMM’s news!

We love emails and you should too. Your inbox is where you’ll find all the latest announcements and deals.

Full name:
E-mail:

OK, I agree to receive the TeCOMM newsletter with the event information about eCommerce industry, ultimate technologies, online marketing trends and updates for TeCOMM eCommerce Conference&Expo events and partners. Read more about Terms and Conditions and Privacy Policy.