Despre SEO Masterclass

Una dintre cele mai importante strategii pentru creșterea vizibilității business-ului online este optimizarea Search Engine Optimization (SEO). În această toamnă, profesioniștii în SEO se întâlnesc pentru prima dată la Cluj-Napoca în cadrul Masterclass-ului SEO susținut de Ovidiu Joița, Owner iAgency.

Optimizarea SEO este investiția necesară pentru oricare magazin online ce dorește să atragă noi clienți, să crească vânzările sau să își promoveze businessul online. În cadrul celor 3 sesiuni de masterclass, Ovidiu Joița abordează tematici precum: ce se află în spatele paginii web Google.com, ce înseamnă „indexare” Google, care sunt algoritmii Google sau de ce în 2017 serviciile de SEO se transformă în online marketing.

Așadar dacă ești specialist SEO sau dacă ai un magazin online și vrei să afli mai multe despre acest domeniu te așteptăm la SEO Masterclass Powered by Ovidiu Joița.

De ce să vii la SEO Masterclass?

  • Pentru că SEO înseamnă mai mult decât optimizarea motorului de căutare
  • Pentru că Ovidiu va aborda domeniul de la simplu la complex
  • Pentru ca e un domeniu aflat în continuă dezvoltare și vei auzi cu siguranță informații noi
  • Pentru că afli ce abilități trebuie să îți dezvolți în continuare pentru a ține pasul cu acest domeniu
  • Pentru că vei putea pune întrebări referitoare la propriile tale incertitudini

Ovidiu Joița: Cum să devii un SEO Jedi?
(Masterclass SEO)

Ovidiu Joița a activat în domeniul de marketing și publicitate pentru mai bine de 17 ani. A lucrat predominant în domeniul online pentru ultimii 15 ani, ocupându-se de sute de proiecte. În 2008, a fondat iAgency.ro, propria sa agenție de marketing online și SEO. În portofoliul iAgency, pot fi întâlnite nume faimoase din piața online românească: elvila.ro, dcnews.ro, veloteca.ro, floria.ro, totalsoft.ro, retargeting.biz, gadgetworld.ro.

 „Cred că fiecare afacere trebuie să fie prezentă online! Mulți oameni au concepția greșită că doar afacerile de comerț online au nevoie de marketing online și SEO. Oamenii caută totul pe internet, până și solvența unei companii, fără să amintim calitatea produselor, a serviciilor și recenziile clienților pentru acestea. Ce facem noi la iAgency, mai exact? Ne ocupăm de companii aflate „în vârful Everestului”, la care au acces foarte puțini oameni, și le aducem în “centrul orașului”, în cel mai aglomerat trafic. Le facem vizibile tuturor. ”

Ovidiu Joita, speakr TeCOMM 2017

Agenda – Sala Verdi

13:00 – 13:45 Înregistrare & Coffee Break

13:45 – 14:10 Deschiderea evenimentului

14:15 – 15:00 Google who? The “dark” side of the Google Force

În cadrul primei sesiuni de masterclass vei descoperi ce se află în spatele paginii web Google.com și ce înseamnă defapt “indexare” Google.

15:00 – 15:50 THE FORCE AWAKENS. The new hope for SEO in 2017

Care erau tehnicile vechi de SEO și care sunt algoritmii Google ce penalizează aceste tehnici, sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul celei de-a doua sesiune de masterclass.

15:50 – 16:30 Socializare & Coffee break

16:30 – 17:20 How to become a SEO Jedi

De ce în 2017 serviciile de SEO se transformă in online marketing? Ghid practic de SEO ce include: Analiza si strategie SEO, Optimizare On-Page, Optimizare Off-Page, KPI pentru serviciile SEO, cum urmarim calitatea serviciilor SEO, Studiu de caz din sala

17:30 Concluzii & Socializare

Secțiunea SEO Masterclass va avea loc în 24 octombrie, prima zi a evenimentului, iar înregistrarea o puteți realiza prin achiziționarea unui bilet pentru prima zi a evenimentului sau de tip All Event (cu acces în ambele zile).

Background Image

Organizator

Libero Events este agenția de evenimente B2B și B2C. Organizăm atât conferințe și workshopuri (The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference), cât și expoziții (Touristica, Târgul de turism).

Evenimentele organizate de Libero Events sunt bazate pe profesionalism și încredere. De aceea, credem în clienții ce devin parteneri și în partenerii ce devin prieteni, în domenii precum afaceri, leadership feminin, resurse umane, comerț online, marketing, arhitectură, IT, software, finanțe, vânzări, antreprenoriat și turism.

Subscribe to TeCOMM’s news!

We love emails and you should too. Your inbox is where you’ll find all the latest announcements and deals.

Full name:
E-mail:

OK, I agree to receive the TeCOMM newsletter with the event information about eCommerce industry, ultimate technologies, online marketing trends and updates for TeCOMM eCommerce Conference&Expo events and partners. Read more about Terms and Conditions and Privacy Policy.