TeCOMM și partenerii noștrii îți oferă premii de nerefuzat!

6 participanți ai evenimentului premium de comerț electronic TeCOMM Cluj vor câștiga premii în valoare de 15.500 euro oferite de TeCOMM și partenerii acestuia care susțin dezvoltarea industriei de comerț electronic din România.

Dacă te înscrii la eveniment, între 24-25 octombrie, ai posibilitatea de a câștiga premii valoroase oferite de partenerii evenimentului.

Dacă ești proprietarul magazinului online sau activezi într-unul, tot ce trebuie să faci este:

 1. Să te înscrii pe site-ul evenimentului cu acces All Event: cluj.tecomm.ro/#tickets
 2. Să participi la tombola cu cărțile tale de vizită
 3. În 25 octombrie, la finalul evenimentului, vom realiza marea extragere și trebuie să fii acolo!

PREMIUL 1

 1. BABOONMagazin online full service

Agenția de web design, Baboon oferă un magazin online full service cu panou de administrare intuitiv, logo, texte de prezentare, SEO on-page, etc. Site-ul este complet profesionist și optimizat.

 1. MOBILPAYProcesare online cu cardul 0 timp de un an de zile + 5000 SMS-uri

Procesatorul de plăți online, Netopia MobilPay oferă procesare online cu cardul 0 timp de un an de zile pentru site-ul care câștigă, plus 5.000 de SMS-uri targetate cu care îți poți face reclamă la site.

 1. DWFStrategie SEO

DWF, agenția digital specializată în servicii de crowdsourcing, optimizare SEO oferă pentru câștigător o strategie SEO. Strategia se elaborează după o auditare generală a site-ului.

 1. MXHOSTTableta Huawei MediaPad T3 7

Agenția de web hosting MxHost oferă ca premiu o Tableta Huawei MediaPad T3 7, 7″, Quad Core 1.3 GHz, 1GB RAM, 16GB, Space Gray.

 1. Conectoo1.000.000 e-mailuri transmise pe parcursul unui an

Platforma de email marketing Conectoo.ro îi oferă câștigătorului 1.000.000 e-mailuri transmise pe parcursul unui an prin intermediul platformei. În plus, beneficiezi de 5 ore de suport și un template custom+design personalizat.

 1. AutoworldUn weekend cu Audi

Autoworld pune la dispoziția câștigătorului o mașină din flota Autoworld pe care să o conducă un weekend întreg.

PREMIUL 2

 1. iAgencyAudit complet de site

Agentie de marketing online iAgency oferă un audit complet de site ce conține tot ce trebuie făcut pentru un site atât din punct de vedere SEO cât și Usability. Auditul SEO al site-ului cuprinde atât elementele de optimizare onpage și Usability (dacă e cazul), cât și analiza Off-Page a backlinkurilor existente și a competiției pe domeniul respectiv. Din acest Audit se pot vedea problemele existente atât în site, cât și în structura de backlinkuri existentă.

Auditul cuprinde: Introducere Analiza onpage; Analiza cuvintelor cheie; Structura URL-urilor; Meta title; Meta descrieri; Headinguri; Conținut; Linkuri interne și ancore text; Denumirea imaginilor și tagurile ALT; Viteza de încărcare a site-ului; Audit off-site; Backlinkuri; Domenii; Autoritate; Concluzii.

 1. CustomsoftKindle + 3 cărți despre comerțul online

Customsoft, compania care dezvoltă platfome online oferă pentru câștigătorul TeCOMM un Kindle împreună cu 3 cărți despre comerțul online compatibile cu device-ul.

 1. HostvisionPachet de hosting ExtremeSSD X1 pe perioada de 1 an

Compania de hosting, Hostvision oferă ca premiu un pachet de hosting ExtremeSSD X1 pe perioada de 1 an. Detaliile pachetului pot fi regăsite aici: https://hostvision.ro/web-hosting/extreme-ssd-hosting-resurse.html

La alegere, câștigătorul poate alege un pachet de hosting diferit din categoria SSD de o valoare maximă similară.

 1. Frisbo1000 comenzi online procesate gratuit

Frisbo îți oferă servicii de e-fulfillment, iar câștigătorul TeCOMM are parte de 1000 comenzi online procesate gratuit.

 1. MarveiiBusiness gifts

Agenția de servicii de printare 3D Marveii oferă 2 cadouri de business și 2 produse cu tematica simbolistică națională.

http://888marveii.ro/product/breloc-lupul-dacic-2/

http://888marveii.ro/product/magnet-harta-romaniei/

6. Vector Watch – Brățară inteligentă Charge 2

Vector Watch îți oferă un Charge 2, o brățară inteligentă pentru măsurarea distanței pe care o parcurgi, a caloriilor, monitorizarea continuă a pulsului. Zona de exerciții fizice este recunoscută automat de către brățară inteligentă care are o durată de viață a bateriei de 5 zile. Mai mult, Charge 2 îți trimite notificări cu toate întâlnirile și mesajele.

 

PREMIUL 3

Al 3-lea premiu este oferit de compania Exponea, iar câștigătorul are parte de:

 • audit de marketing gratuit și propuneri pentru creșterea business-ului
 • 50% reducere la implementarea strategiilor
 • 50% reducere la licența pentru primele 6 luni

PREMIUL 4

 1. Logiq DesignRealizarea unui site complet

Agenția de webdesign, Logiq Design îți oferă un site complet care include logo, consultanță și promovare pentru magazinul tău online.

 1. BlugentoAudit Complex Website

Blugento oferă platform de eCommerce integrate, iar pentru câștigătorul TeCOMM acesta oferă un Audit Complex Website – Usability&UX, Performanța Website, SEO și Competiție, Oportunități Ecommerce

 1. MagnoliaUn aranjament floral

Florăria Magnolia oferă câștigătorului un aranjament floral în valoare de 250 lei.

 1. The Factory Network Video de prezentare a companiei câștigătoare

The Factory Network are grijă de magazinul tău online prin conținut, fotografii, producție video sau strategii de social media. În cadrul TeCOMM, The Factory Network îți oferă un video cu prezentarea companiei tale.

 1. XcurierExpediție gratuită a 10 colete pe teritoriul României

Compania X CURIER  a fost înfiinţată în urma unei analize amănunţite a nevoilor de servicii profesioniste de curierat identificate pe piaţa românească. În cadrul TeCOMM, aceasta îți oferă expediție gratuită a 10 colete pe teritoriul României pe o durată de 30 zile. Vei putea astfel transmite 10 colete cu o greutate maxima de 5 kg. Acestea vor fi livrate în locațiile X Curier din țară și pot fi purtătoare de ramburs în cont colector.

 1. UBB-Executive EducationSesiune gratuită în cadrul modulului Operations Management, Executive MBA al University of Hull Business School

Vei avea parte de o sesiune gratuită de 1 zi în timpul modulului de Operations Management din cadrul programului de Executive MBA al University of Hull Business School care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 18-21 ianuarie 2018 și va fi susținut de prof. David Grant.

    7. Hosterion Pachet Hosting Premium Starter

Agenția ce oferă serviciile de hosting Hosterion, oferă un pachet Hosting Premium Starter pe un an, potrivit pentru magazinele virtuale construite cu Magento, sau alte platforme de comerț electronic, chiar și platforme custom. Mai multe detalii legate de ce beneficii include pachetul, poți vizualiza aici: https://hosterion.ro/hosting-premium.

Hosterion, Cluj-Napoca, oferă servicii de găzduire web și înregistrare de domenii internet.
Pachetele de găzduire web special concepute pentru Magento oferă performanță sporită la prețuri accesibile.
Beneficiile oferite includ uptime garantat de 99,9%, asistență tehnică non-stop, certificate SSL gratuite și migrare gratuită a site-ului.

 

PREMIUL 5

Filadelfia Turism împreună cu TeCOMM îți oferă o vacanță de vis, un city break la Budapesta și Viena în perioada 30.11 – 03.12.2017! Ai parte de 3 nopţi cazare în cameră dublă cu mic dejun la hoteluri de 4* în Budapesta și Viena, transportul cu autocar de ultimă generație, servicii ghid turistic român.

 

UPDATE: PREMIUL 6

Premiul Conceptonline este oferit în exclusivitate pentru secțiunea The Catwalk Stage dedicată magazinelor online care activează în industria de fashion din România. Conceptonline oferă o rochie albă de stofă în valoare de 945 ron și o geantă de piele roz la 675RON.

 

Organizatorii și partenerii evenimentului oferă valoarea menționată în serviciile sau produsele menționate.

Premiile sunt oferite exclusiv participanților care dețin un magazin online sau activează într-unul.