Netopia Payments lanseaza in premiera la TeCOMM Merchant Cash Advance, solutia complet digitala de finantare care ofera acces simplu si rapid la resurse financiare antreprenorilor din domeniul comertului online.

Magazinele online care utilizeaza solutia creata de Netopia Payments pot obtine finantare în lei, oricand si de oriunde. Comerciantii pot obtine finantare de pana la 85% din veniturile viitoare estimate in baza istoricului de incasari prin Netopia Payments din ultimul an, pe o perioada de pana la 12 luni. Procesul de accesare a finantarii presupune un minimum de documente, fara a fi necesare garantii suplimentare. Aprobarea finantarii are loc in aceeasi zi, iar banii sunt transferati în contul bancar al comerciantului, rambursarea finantarii fiind complet automatizata.

Practic, tu, ca proprietar de magazin online, iti finantezi nevoile curente ale business-ului tau printr-un cash flow constant. Primesti imediat finantare de pana la 85% din incasarile estimate pe urmatoarele 6 luni prin serviciul Netopia Payments, cu documentatie minima, fara garantii suplimentare si fara drumuri la banca.

Antonio Eram activeaza in eCommerce si mediul online de mai bine de 20 ani. A fondat compania Netopia mobilPay in 2005 și in prezent, aceasta se numara printre cei mai mari furnizori de plati online si mobile.

Cu sediul principal in Bucuresti si un birou in California, Netopia mobilPay a fost premiat la conferinta Fintech din Sillicon Valley. Mai mult decât atât, Mobilpay Wallet, produsul dezvoltat de catre Netopia in 2013 a fost premiat intens si se afla in top 3 aplicatii mobile de plati lunare, de transport sau utiltati.

Antonio Eram vine la TeCOMM Cluj-Napoca in 9-10 noiembrie, la BT Arena, unde va lansa 2 produse dedicate industriei de eCommerce : Merchant Cash Advance și Biometric Payment, cea din urmă fiind o premieră pentru Europa de Est. Participă și tu : http://bit.ly/TeCommCluj2018