Despre Markday

Dacă ești profesionist în marketing online, dar dorești să inovezi campaniile de marketing pe care le realizezi, workshopurile Markday din cadrul evenimentului TeCOMM sunt pentru tine!

Subiecte precum tehnici de promovare a magazinului online, dezvoltarea brand-ului, Google Analytics, content marketing, creșterea vizibilității site-ului sau optimizarea motoarelor de căutare vor fi prezentate în cadrul workshopurilor.

In 24 octombrie, ai șansă să înveți de la profesioniști în domeniu cum:

  • Atragi mai mulți clienți pe pagina magazinului online
  • Creezi strategii de marketing necesare pentru promovarea brandului
  • Interacționezi cu clienții tăi prin intermediul strategiilor de marketing
  • Devii creativ

Speakers

Jakub Minks

Regional Director Central & Eastern Europe @ Exponea

În calitate de director regional, Jakub este responsabil pentru vânzări, servicii și asistență în 11 țări din Europa Centrală și de Est. Înainte de a se alătura Exponea, Jakub a petrecut patru ani împreună cu

Read More

Attila Birtha

Founder @ Proclick [RO]

Attila Birtha este Digital Marketing Strategist și fondator Proclick, una dintre agențiile de marketing de top din România. De mai bine de 10 ani, Proclick ajută companii de mărimi variate să-și atingă obiectivele în domeniul

Read More

Andrei Țigănaș [RO] – moderator

Președinte IAA YP Cluj

Andrei Țigănaș este președintele IAA YP Cluj, asociație care reprezintă tinerii specialiști de marteking și comunicare.  Domeniile sale de expertiză sunt copywriting, strategie, training și public speaking.

Read More

Johnathan Lewis [UK]

Head of Marketing @ GoInStore

Johnathan Lewis gestionează departamentul de  marketing și PR pentru start up-ul tech  GoInStore. GoInStore revoluționează modul în care oamenii caută și cumpără, prin utilizarea live  streamingului video, care leagă vizitatorii site-ului de personalul din magazin.

Read More

Agenda

13:00 – 13:45 Înregistrare & Cafea de bun venit

13:45 – 14:10 Deschiderea evenimentului

14:15 – 15:00 Cum să faci din Google Analytics prietenul tău – Attila Birtha (Managing Partner, Proclick)

15:00 – 15:50  Simplificați setul de instrumente de marketing digital și obține ROI pozitiv în doar 8 săptămâni– Jakub Minks (Regional Director Central & Eastern Europe @ Exponea)

15:50 – 16:30 Socializare & Coffee break

16:30 – 17:30 Optimizarea momentelor în călătoria consumatorului tău – Johnathan Lewis (Head of Marketing, GoInStore)

17:30 Concluzii & Socializare

Workshopurile Markday vor avea loc în 24 octombrie, prima zi a evenimentului, iar înregistrarea o puteți realiza prin achiziționarea unui bilet pentru prima zi a evenimentului sau de tip All Event (cu acces în ambele zile).​

Background Image

Organizator

Libero Events este agenția de evenimente B2B și B2C. Organizăm atât conferințe și workshopuri (The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference), cât și expoziții (Touristica, Târgul de turism).

Evenimentele organizate de Libero Events sunt bazate pe profesionalism și încredere. De aceea, credem în clienții ce devin parteneri și în partenerii ce devin prieteni, în domenii precum afaceri, leadership feminin, resurse umane, comerț online, marketing, arhitectură, IT, software, finanțe, vânzări, antreprenoriat și turism.

Subscribe to TeCOMM’s news!

We love emails and you should too. Your inbox is where you’ll find all the latest announcements and deals.

Full name:
E-mail:

OK, I agree to receive the TeCOMM newsletter with the event information about eCommerce industry, ultimate technologies, online marketing trends and updates for TeCOMM eCommerce Conference&Expo events and partners. Read more about Terms and Conditions and Privacy Policy.