Date

October 21-22, 2015

Location

Grand Hotel Italia*****, Cluj Napoca

Speakers

50 Professional Speakers

TeComm is a complex event dedicated 100% to eCommerce industry. This conference offers two days of presentations, workshops and debate sessions and it brings together online retailers, specialists in ecommerce and those who want to develop a business based on eCommerce.

The event aims to find practical solutions for problems we face every day: sites, SEO, conversions and lower costs, online and offline promotions, branding and rebranding, social media marketing strategies.

5+

Years

150+

Speakers

200+

Talks, presentations and workshops

1200+

Participants

What’s TeCOMM Cluj 2015 all about? /

50+ speakers experts from Romania and abroad who will talk about the latest eCommerce solutions
300+ attendees from Romania and abroad
2 days of presentations, discussion panels and workshops
Expo area exclusive party, excellent networking opportunities
2 related events: MarkDay and Digital Travel Forum
Cocktail & networking opportunities
Award Gala

TECOMM approaches:

Business people and companies that have online stores or want a start-up on this market;
People involved in the online sales & marketing;
Specialists / consultants in ecommerce, design / usability, email marketing, SEO, advertisers;
Providers: ePayment solutions, financial services, hosting solutions, telecom and courier services.

1st Day: TeCOMM: The Conference and Digital Travel Forum
2nd Day: TeCOMM: Workshops and MarkDay (the marketing conference)

Why attend TeCOMM Cluj Napoca? /

Make the best use of your time at TeCOMM eCommerce&Expo Conference.

The event is dedicated to the eshop owners, ecommerce providers and all professional ecommerce community.

Our aim is to make this event the best content-driven eCommerce Conference.

Attending at TeCOMM eCommerce&Expo Conference will allow you to:

Get the greatest insights into what the future of ecommerce holds for you
Participate in conferences with high quality content given by expert speakers
Share experiences & best practices
Challenge your ideas and get feedback during the networking sessions
Discover new products & services on the expo area
Find out about the e-Commerce industry needs
Get inspiration from success stories shared by speakers and fellow professionals
Get direct answers to your business questions

EVENT SPEAKERS / meet the greatest

Sergiu Mircea

Dragos Sirbu

Tudor Rus

Rares Banescu

Bianca Dancila

Daniela Șuhanea

Gabriel Rusu

Ana Sipciu

Attila Birtha

Calin Biris

TeCOMM Cluj-Napoca / Conference schedule

During the 2 days of the conference, the event will bring over 40 speakers who will offer inspiring keynotes, market insights, business strategies and useful business cases.

Day 1 21.10.2015

The Conference

Can you see your business future? It has the e-commerce shape!

SALA 1

08:30 - 09:30

60 min Registration & coffee break

09:30 - 09:40

10 min

Opening remarks: Bogdan Ciocian(Libero Events)

09:45 - 10:45

60 min

Debate: 8 nightmares for online shops/8 cosmaruri ale magazinelor online: Dan Ostahie (Altex), Mihaela Muresan (IKEA), Diana Tanase(Mastercard, Gabriel Rusu (Best Kids), Remus Visan (Paravion)

10:45 - 11:30

45 min

Karandeep Singh @Digital Annexe: Empowering Customer Using Big-Data

11:30 - 12:00

30 min Coffee break

11:30 - 11:50

20 min

Gian Sharp @ Urgent Cargus: Give joy, not just a parcel/Ofera bucurii, nu doar un colet

11:50 - 12:20

30 min

Florian Jansen @Lamoda (RU)

12:20 - 13:05

45 min

Chloe Thomas(UK)@ eCommerce Master Plan: The most powerful opportunities for building eCommerce success in 2016/Cele mai puternice oportunitati pentru succes in eCommerce in 2016

13:05 - 14:00

60 min Lunch

14:00 - 14:30

30 min

Russel Sutton [UK] - Customer based analytics for ecommerce with Universal Analytics

14:30 - 15:15

45 min

Debate: Because HOPE is not a strategy/SPERANTA nu este o strategie: Adrian Mihai(FAN Courier)/Horea Grozea(mobilPay)/Claudiu Farcas(ProfitShare)

15:15 - 15:45

30 min Coffee break

15:45 -16:30

45 min

Presentation

16:30 - 17:00

30 min

Debate: Is Mobile eCommerce killing the Desktop eCommerce?/Va fi eCommerce-ul de desktop depasit de eCommerce-ul de mobil?

17:00 - 17:10

10 min

Closing remarks

digital travel

DIGITAL TRAVEL FORUM

SALA 2

08:30 - 09:30

60 min Registration & coffee break

09:30 - 10:30

60 min

Madalin Mancila @ Accent Travel&Events/Traveo: Because we, as marketers, love women.
All women / Pentru ca noi, marketerii, iubim femeile. Toate femeile

10:30 - 11:30

60 min

Eugen Potlog @ Conectoo The Customer as the center of your Email Marketing Strategy/Clientul tau, elementul central din strategia de Email Marketing

11:30 - 12:00

30 min Coffee break

12:00 - 13:00

60 min

Remus Visan @Paravion:To Be Announced

13:00 - 14:00

60 min

Workshop To Be Announced

Day 2 22.10.2015

Workshop Day

Stay on top with e-commerce!

Boticelli Hall

SALA 1

08:30 - 09:30

60 min Registration & coffee break

09:30 - 10:30

60 min

Dragos Smeu @Kubis: Empower your users/ Utilizatorii la putere

10:30 - 11:30

60 min

Kath Pay (UK) @Holistic Learn the Art of Creating a Persuasive Purchase Journey/ Invata Arta Crearii unui proces de cumparare persuasiv

11:30 - 12:00

30 min Coffee break

12:00 - 13:00

60 min

Calin Biris @ Loopaa: Boost your sales with Online Video Marketing/Creste-ti vanzarile exponential folosind Online Video Marketing

13:00 - 14:00

60 min Lunch

14:00 - 15:00

60 min

Attila Birtha@ProClick: Stay ahead your competitors with Google Adwords Scripts/ Fii cu un pas înaintea competitorilor cu Google Adwords Scripts

15:00- 16:00

60 min

Daniela Suhanea@Reea.net: Usability: Customers path to acquisition/Usability: Calea vizitatorului spre achizitie

Caravaggio Hall

SALA 2

08:30 - 09:30

60 min Registration & coffee break

09:30 - 10:30

60 min

Gabriel Sora @ Clear Maze: Mobile eCommerce WorkShop

10:30 - 11:30

60 min

Omnichanel Workshop

11:30 - 12:00

30 min Coffee break

12:00 - 13:00

60 min

Round table about Black Friday/Masa rotunda "Black Friday"

13:00 - 14:00

60 min Lunch

14:00 - 15:00

60 min

Gabriel Nistoran @ Web-Analytics: Customers, not devices/ De la cifre desarte, la clienti fericiti

markday

MarkDay(Hall 3)

SALA 3

08:30 - 09:30

60 min Registration & coffee break

09:30 - 10:30

60 min

Andrei Cismaru @ Bitdefender: The good, the bad and the ugly social media

10:30 - 11:30

60 min

Anabela Luca @ adLemonade: 7 Secrets that will help NOT to lose money with Online Marketing/7 Secrete cum sa NU mai pierzi bani cu promovarea online

11:30 - 12:00

30 min Coffee break

12:00 - 13:00

60 min

Claudiu Farcas @ProfitShare: Immediate applicable ways to engage affiliates into driving performance/Metode imediat aplicabile pentru a activa afiliatii pentru a fi performanti

13:00 - 14:00

60 min Lunch

14:00 - 15:00

60 min

Eugen Potlog @ Conectoo: The Customer as the center of your Email Marketing Strategy/Clientul tau, elementul central din strategia de Email Marketing

15:00- 16:00

60 min

Branding Workshop

Digital Travel Forum, 21th October, / part of TeCOMM

Digital Travel Forum is an event focusing on the latest practices, tools and online strategies of the digital travel industry to gain all the cutting-edge social media and mobile intelligence, practical know- how, profitable contacts and deals you need to storm ahead of your rivals to be more efficient, effective and profitable.

Digital Travel Forum Cluj – what’s all about?

1 day of workshops and presentations
4 speakers
50 attendees from tourism field: tour operators and travel agents, hoteliers, airlines, web developers, marketers, Distribution Systems (GDS ) and reservation (CRS).

MarkDay, 22th October, / part of TeCOMM

MarkDay is a workshop dedicated to learning and discussing about strategies, visions and predictions that marketing specialists apply in order to develop a sustainable strategy for their business. The aim of this workshop is to offer the audience practical solutions and concrete advice on how to get better results and how to improve their business’s marketing potential.

MarkDay Cluj 2015 – what’s all about?

1 day of workshops and presentations about
4 speakers experts in marketing
50 attendees specialis on marketing, SEO & SEM specialists, advertisers, PRs, brand managers, consultants, Research companies, Publishers, Media buyers & media planners
Explore new ways of marketing in line with the modern communication tools and methods
Discover the latest trends on the market and anticipate the upcoming ones
Learn about the best marketing practices from experts
Apply. Everything that has been explored, discovered and learned at this workshop will be suitable to apply right in the next morning at the office

EVENT PRICE LIST / Register now!

pricelist

register

* Access to lunch, coffee breaks, expozone and party

* Access to the materials and speaker’s presentation

Powered by /

cargus

Recommended payment processor /

mobilpay

Gold sponsors /

mastercard FAN-CURIER

Sponsors /

logo_mediatic Conectoo-logo-900px profitshare-by-conversion-logologo-mxhostlogo united business center

Travel Partner /

Premium Media Partner /

MEDIA PARTNERS /

aries 2 3 8 5 18

69 10 11 12 14

15 7 16 41317

clujul-de-buzunar-fb the-pharmacy-logo-siteic2 olivian_rrstransilvania_rrsclujeanul_rrscariere_rrs

Romanian Startups logo Casa confort logo smark_rrs Conversion-academy_logo Transilvania on-line Auto Business logo logo-sem-days-2014 sms link

logo clujlife Calatoria perfecta logo iab_romania_ tecomm Logo IAA YP tecomm Logo Cluj-Napoca 2015 EYC III

Official Bloggers /

logo ovidiu balcacianRomanian-Copywriteric Katai Robert logo ciulea

EXPO ZONE /

For two days, suppliers of products and services in e-commerce display their offer.

The Expo Zone is open to both participants at the conference, workshops and visitors wishing to experience e-commerce industry.

Who exhibits?

Hosting Companies
EPayment Service Providers
Courier Companies
Financial service providers
Companies webdesign / SEO
Providers of marketing services, online advertising and consulting
Providers of mobile applications
Developers of e-commerce tools
Companies dealing with marketing, advertising and PR: affiliate, AdWords, social media, blogging.

For more details, send an email to laura@liberoevents.ro

SPONSORS /

Interested in sponsoring TeCOMM Conference & Expo?

There are a number of different ways in which you will benefit from taking out a sponsorship package at the conference. Simply having your name and brand associated with a high-level event such this can be extremely valuable and it provides a great opportunity to raise your profile within the industry and high level policy and decision makers.

There are several sponsorship packages available for the event, designed to offer optimum exposure for the budgets that are available.

If you are interested in sponsorship opportunities, please send an email at laura@liberoevents.ro

Event Location

Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca 400478

0364 111 333

office@liberoevents.ro

Get Direction

Contact Us / TeCOMM

Contact:

str. Calea Motilor, nr.14, Cluj Napoca, RO, 0364 110 371, office@liberoevents.ro

The Catwalk Stage

13.00
Inregistrare & Coffee Break

14.00 – 15-40
Prezentari

15.40
Socializare & Coffee Break

16.40-17.30
Prezentari

17.30
Socializare

Facebook IconYouTube IconTwitter IconVisit Our LinkedIn ChannelVisit Our LinkedIn Channel