Echipa Gomag anunță lansarea oficială a GoBot, primul bot într-o platformă de comerț electronic, în cadrul conferinței TeCOMM Cluj-Napoca, pe 9 noiembrie, în prima zi de eveniment.

Această lansare este dedicată proprietarilor de business, persoanelor care vor să își facă un magazin online, celor care lucrează pentru o companie online sau celor interesați de ultimele noutăți din ecosistemul eCommerce românesc.

Cei interesați sunt invitați să fie prezenți la Main Stage, în prima zi de TeCOMM, locul în care se vor lansa ultimele produse și funcționalități pentru industria de comerț electronic din România, printre care și GoBot.

În acest moment, GoBot este primul și singurul bot – instrument de automatizare – dezvoltat nativ într-o platformă eCommerce, și poate fi activat exclusiv în platforma Gomag, în 5 variante:

  • Merchandiser Bot se ocupă de gestiunea produselor într-un magazin online și afișarea lor în mod corect. Poate muta produsele între categorii în funcție de condițiile alese, le poate adăuga sau șterge marcaje promoționale, modifică stocul sau statusul stocului, prețurile etc.
  • SMS Bot trimite automat SMS-uri de confirmare a comenzii, mulțumire, cerere testimonial sau alte tipuri de notificări.
  • Email Bot întreține comunicarea cu clienții pe email, trimițându-le automat notificări despre comenzi, cereri de testimoniale și alte tipuri de email. Cu alte cuvinte, întreține o relație deschisă cu clienții și le reține atenția, făcându-i loiali unui brand.
  • Chat Bot permite comunicarea directă cu clienții pe Facebook Messenger (după ce aceștia își dau acordul). Ajută la confirmarea rapidă a comenzilor, creșterea valorii coșului de cumpărături, deschiderea unui flux de comunicare și maximizarea vânzărilor în fiecare campanie de marketing.
  • CRM Bot va fi disponibil în curând. După cum afirmă membrii echipei Gomag, CRM Bot va gestiona clienții, va monitoriza istoricul acestora direct din platformă și va consolida procesul de fidelizare a acestora, reducând costurile de achiziție.

Iată principalele motive pentru folosirea unui GoBot:

  • Ajută la economisirea unor resurse valoroase

GoBot economisește timp, bani, investiția în angajați și alte resurse deoarece face automat activitățile pe care un proprietar de magazin online sau angajații acestuia le-ar face manual.

De asemenea, este un instrument gratuit în platforma Gomag iar numărul de boți ce pot fi activați depinde exclusiv de abonamentul ales.

  • Crește productivitatea și permite utilizatorilor să se concentreze pe task-uri prioritare

GoBot preia sarcinile repetitive de pe umerii proprietarilor de magazine online pe Gomag și sporește concentrarea pe ceea ce este vital la activitatea lor: gestiunea comenzilor, asistența clienților, marketing etc.

Cei interesați să afle modul de funcționare practic al unui GoBot Gomag sunt invitați să participe la TeCOMM Cuj-Napoca, pe 9 noiembrie. Lansarea oficială a celui mai nou instrument Gomag se face la Main Stage, în prima zi de eveniment.

Despre platforma eCommerce Gomag

Gomag este o platformă eCommerce SaaS, pe care o poți închiria contra unui abonament lunar și care dispune de funcționalități avansate pentru crearea unui magazin online.

Portofoliul platformei include peste 550 de clienți din nișe variate (începând de la beauty, până la auto, home & deco, handmade, articole pentru copii etc.) iar în spatele ei muncesc 18 specialiști, developeri, client manageri dar și specialiști de marketing.

Totodată, în cadrul TeCOMM, echipa Gomag a pregătit un ghid de eCommerce care să te ajute să-ți analizezi afacerea pe toate planurile de dezvoltare. Ne vedem la TeCOMM!