Pare… greu, nu-i asa?

Cand ai un business sau poate ai o echipa cu care lucrezi cot la cot sa cresti, sa faci profit, sa faci vanzari, sa faci marketing, de cele mai multe ori simti ca nu esti tu, de fapt, cel care controleaza situatia. Dai drumul campaniilor cu entuziasm, iti imaginezi deja rezultatele, valurile de cumparatori care vor intra in site sau in magazin… dar din prima zi, entuziasmul ti se dezumfla incet, ca un balon uitat intr-o camera goala.

Cauti pe Google, intrebi pe grupuri, sapi pana si in ultimele colturi ale internetului, doar-doar vei gasi o strategie pentru tine, care sa te ajute nu numai pe partea de promovare ci si sa iti aduca vanzari. Clienti. Profit.

Uite, majoritatea oamenilor de afaceri trec prin asta. Deci… nu esti singur. Dar situatia nu trebuie sa ramana asa. Pentru ca poti sa iti gasesti din start strategiile si tacticile de care ai nevoie. La distanta de un click.

Echipa Gomag anunta lansarea celui mai nou program de marketing si vanzari din tara, Academia+, dedicat oamenilor de afaceri de pe piata de eCommerce din Romania.

Probabil ai auzit pana acum de Gomag. Dar daca nu, iata cateva lucruri pe scurt:

  • Platforma pentru magazine online pe baza de abonament (SaaS)
  • Peste 650 de clienti in portofoliu (din variate nise)
  • Ei sunt cei care au introdus pe piata concepte precum Gobot (primul robot intr-o platforma eCommerce, lansat in premiera la TeCOMM Cluj-Napoca), Gomag Virtual Summit (primul summit online din Romania pentru eCommerce), Academia de eCommerce (hub de resurse gratuite pentru antreprenori) etc.

Ramura a Academiei de eCommerce, Academia+ este un program format din cursuri si materiale premium pe baza unui abonament lunar. Academia+ a fost lansata luni, pe 3 decembrie, cu o reducere de 80% pentru abonamentul anual, redus de la 324 euro la 67 de euro pe an. Campania dureaza doar cinci zile, pana vineri 7 decembrie, dupa care pretul creste la loc.

Asadar, daca vrei strategii premium, pas cu pas, care sa iti aduca mai multe rezultate pentru campaniile tale de marketing – si vrei sa iti faci un cadou profitabil pe termen lung de Mos Nicolaeinscrie-te in Academia+ si profita de reducere.

Care sunt beneficiile inscrierii in Academia+?

  • Cursuri premium de marketing digital si eCommerce – ai acces la aproape toate cursurile premium din Academia de eCommerce, incepand de la cursuri de SEO, Facebook marketing si pana la cursuri pentru a obtine mai multi abonati, sales funnel etc. Doar in acest moment, ai peste 15 ore de lectii video care sa iti ghideze strategia.
  • Ghiduri, caiete si foi de lucru – pentru 5 zile, pe perioada campaniei, primesti acces la materialele premium din Academie fara niciun cost suplimentar. Intre acestea si Generatorul de Vanzari, cel mai nou caiet de marketing pregatit de cei de la Gomag.
  • Webinarii exclusive – in fiecare luna, membrii Academiei+ pot participa la un webinar privat de tipul Q&A sau pe cele mai noi strategii viabile din industrie. Subiectele webinariilor sunt alese in functie de cererile membrilor sau de problemele pe care echipa le observa la clientii Gomag.
  • Acces la instrumente si aplicatii premium – membrii Academia+ au acces prioritar la tool-urile si aplicatiile pe care le dezvolta echipa, dar si la reducerile si ofertele partenerilor Gomag.
  • 1 curs nou in fiecare luna – in general, cursurile sunt sustinute de catre Cosmin Daraban, CEO-ul Gomag, dar se lucreaza si la cursuri sustinute de ceilalti specialisti din echipa Gomag pe subiecte precum PPC, chatboti, Social Media marketing, dezvoltarea business-ului etc. Numele lui Cosmin ti se pare probabil cunoscut si pentru ca e o prezenta constanta la evenimentele TeCOMM, atat in postura de speaker cat si in cea de moderator.

Mai mult de atat: primesti acces la o echipa cu experienta ce poate sa iti raspunda la intrebarile tale legate de campaniile de marketing si vanzare, in cadrul webinariilor, comentarii la cursurile video sau pe grupul eCommerce cu Gomag, de pe Facebook.

Ar trebui sa te inscrii?

Sa vedem. Ai un business, vrei sa iti faci unul, lucrezi cu o echipa pe care vrei sa o stii bine antrenata sau lucrezi in marketing?

Stiu cat de greu este sa gasesti oameni cu abilitati sau experienta pentru ceea ce trebuie sa faca. Stiu si de cat timp e nevoie pentru a aduce un om nou la nivelul intregii echipe sau cate resurse iti trebuie pentru a acoperi greselile de incepator. De aceea am creat Academia+.Tot ceea ce urmeaza sa vezi a fost realizat, testat si implementat de echipa si de mine, personal. De asemenea, iti garantez ca vei avea rezultate cu conditia sa pui in aplicare informatiile din cursuri si materiale.” declară Cosmin Daraban. 

Academia+ poate fi locul in care gasesti raspunsurile pe care le cauti si ghidul de care ai nevoie. Intra pe pagina de inscriere si studiaza-o putin – aici se afla toate detaliile pe care trebuie sa le stii. Pentru ca, daca vrei sa vinzi online, nu e nevoie sa iti faci viata un chin.

Profita de oferta si ia-ti abonamentul pe un an de zile, cu 80% reducere. Oferta este valabila pana vineri, 7 decembrie.