Din 2014, în eMAG, George conduce echipa de vânzări Soft Lines Marketplace, o poziție din care a contribuit direct la înregistrarea a peste 400 de parteneri pe eMAG.ro.

Cu George Iordache vă puteți întâlni pe 24 octombrie în cadrul secțiunii Start Up Area Powered by eMAG Marketplace, unde oferă informații valoroase viitorilor sau actualilor antreprenori în eCommerce, cu privire la deschiderea unui magazin online.

TeCOMM:Dacă ai putea oferi 3 sfaturi unui antreprenor la început de drum, care ar fi acelea?

În primul rând i-aș recomanda să se documenteze temeinic înainte de a iniția un proiect. Niciodată nu este prea târziu să înveți lucruri noi. Să nu se teamă de eșecuri, pentru că fac parte din evoluție și te ajută să te perfecționezi. Da, eșecurile pot fi si dureroase, dar punctează în experiență. De asemenea, aș recomanda să apeleze la un mentor. Validarea strategiei tale cu cineva care a trecut prin mai multe etape ale unui business se poate dovedi extrem de utilă.

După 10 ani de experiență în antreprenoriat, când privești retrospectiv, care ar fi top 3 cele mai mari provocări pe care le-ai întâmpinat?

  • Să iei decizii care au impact atât asupra businessului tău, cât și asupra colegilor tăi.
  • Să fii permanent motivat pentru că abandonarea carierei poate genera o stare involuntară de relaxare.
  • Să-ți formezi echipa potrivită.

Cum vezi dezoltarea eMAG Marketplace-ului pe viitor?

Țintim dezvoltarea printr-o aliniere completă la direcția de creștere accelerată: focus pe dezvoltarea tehnologiei (mai multe tool-uri la dispoziția partenerilor, programe de training pentru utilizarea eficientă a platformei),  creșterea numărului de parteneri, (inclusiv cross boarders) și a gamei de produse, crearea de servicii puse la dispoziția sellerilor, dar și adresarea altor verticale de business.