August 2, 2018

Într-o piață în care consumul este în creștere, ai ceea ce trebuie pentru a fi în eCommerce?

România înregistrează cea mai rapidă dezvoltare în eCommerce în ultimul an conform raportului eCommerce Europe, cu toate că un studiu ASE poziţionează România pe ultimul loc în Europa privind ponderea eCommerce în PIB şi în totalul retail-ului.

În egală măsură, piața se maturizează treptat, fiind țara în care 24% din cumpărătorii…

Read More
October 27, 2017

+400 de profesioniști în eCommerce reuniți la Evenimentul Premium de Comerț Electronic TeCOMM

Pe 24 și 25 octombrie Cluj-Napoca a găzduit cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa de Est. Peste 400 de proprietari ai magazinelor online și profesioniști ai comerțului electronic și-au dat întâlnire la Grand Hotel Italia***** pentru a lua parte la +50 de prezentări purtate de către top playerii eCommerce-ului național și internațional.

Industria…

Read More
October 23, 2017

Mâine ne vedem la TeCOMM, evenimentul de referință în eCommerce

Evenimentul Premium de Comerț Electronic TeCOMM este SOLD OUT: + 50 de prezentări, + 35 de speakeri, + 300 de proprietari ai magazinelor online și profesioniști în eCommerce au confirmat prezența mâine și poimâine (24 și 25 octombrie) la TeCOMM, evenimentul de referință în eCommerce din Europa de Est.

Ce reprezintă TeCOMM pentru magazinele online?…

Read More
October 22, 2017

Catalin Maftei: Despre cum se pot reduce costurile operationale ale companiilor

Catalin Maftei este Pionier in e-commerce​.​ ​El a creat ​si dezvoltat s​istemele cloud:  www.PlatiOnline.rowww.LivrariOnline.rowww.PostaPanduri.ro. 

Cu Catalin va puteti intalni  pe 25 octombrie in cadrul Conferintei, unde alaturi de alti speakeri va lua parte la Panelul de debate pe tema Soluții concrete la problemele magazinelor online & Black Friday!

TeCOMM: Ai introdus primul procesator de…

Read More
October 22, 2017

Cristian Herghelegiu: Cum sa alegi platforma online potrivita?

Cu o experienta de peste 15 ani in industria IT&C, Cristian Herghelegiu a debutat in viata profesionala la inceputul anilor 2000 in Gecad. Ulterior a lansat in cadrul Microsoft Romania divizia de aplicatii de business iar in perioada 2011-2014 a condus activitatea a doua companii mari din comertul electronic romanesc – PayU si…

Read More
October 17, 2017

Informații privind protecția datelor la nivel european, reguli și obligații pe 24-25 octombrie la TeCOMM

Din 25 mai 2018, afacerile mici și mijlocii din Europa vor suferi o schimbare majoră odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale (GDPR), potrivit specialiștilor din domeniu. Deși acesta intră în vigoare la doi ani după publicarea textului său, statul oferi șansa firmelor să intre în legalitate privind acest demers,…

Read More
October 10, 2017

De ce nu îți permiți să refuzi participarea la TeCOMM din 24-25 octombrie?

 Clarence Van Der Putte, scriitor de cărți de management și educație, cunsultant internațional, trainer și speaker cu o vastă experiență în fashion, turism sau produse de înfrumusețare urcă pe scena TeCOMM între 24-25 octombrie alături…

Read More
October 10, 2017

George Iordache – „Niciodată nu este prea târziu să înveți lucruri noi”

Din 2014, în eMAG, George conduce echipa de vânzări Soft Lines Marketplace, o poziție din care a contribuit direct la înregistrarea a peste 400 de parteneri pe eMAG.ro.

Cu George Iordache vă puteți întâlni pe 24 octombrie în cadrul secțiunii Start Up Area Powered by eMAG Marketplace, unde oferă informații valoroase viitorilor sau actualilor antreprenori…

Read More
October 9, 2017

Optimizare constanta: retata de succes pentru micile afaceri

Ovidiu Ababei are o experienta de 11 ani in domeniul retailului, odata cu angajarea sa in cadrul companiei Altex. El si-a inceput cariera ca Asistent Vanzari pe categoria IT in cadrul Altex Romania, in scurt timp avansand in pozitia de Product Manager pe aceeasi categorie.

Cu Ovidiu va puteti intalni in…

Read More
October 9, 2017

„eFulfillmentul devine parte din vocabularul eCommerce” – Bogdan Colceriu

Bogdan este CEO al Frisbo Efulfillment in proces de extindere regionala si de curand founding manager la Risky Business, primul fond de accelerare dedicat startup-urilor in Romania.

Pe Bogdan Colceriu il veti intalni la Evenimentul Premium de Comert Electronic TeCOMM pe 25 octombrie in cadrul Conferintei, unde va discuta despre costurile reale din…

Read More

Subscribe to TeCOMM’s news and get 10% DISCOUNT to the event!

We love emails and you should too. Your inbox is where you’ll find all the latest announcements and deals.

Full name:
E-mail:

OK, I agree to receive the TeCOMM newsletter with the event information about eCommerce industry, ultimate technologies, online marketing trends and updates for TeCOMM eCommerce Conference&Expo events and partners. Read more about Terms and Conditions and Privacy Policy.