Cum ar fi să vii la TeCOMM eCommerce Conference & Expo direct echipat pentru socializare? E simplu. Descarcă aplicația mobilă TeCOMM din Google Play sau App Store și ai acces la toate persoanele prezente la conferință. Pentru cea de-a 3-a ediție consecutiv, echipa mReady îți aduce toate informațiile relevante despre TeCOMM direct în buzunar.

Ai nevoie de feedback pentru o idee? Cauți un partener de încredere? Ești curios să afli răspunsul la întrebarea pe care o ai direct de la un expert în domeniu? Nimic mai simplu. Te poți conecta direct cu persoanele care te interesează în cel mai ușor mod. Pe lângă asta, ai toate informațiile despre agenda evenimentului, speakeri și locație, și vei primi notificări pentru a fi la curent cu eventuale schimbări de program, sau alte noutăți de interes.

În doar câțiva pași simpli, vei fi pregătit să ai parte de cea mai tare experiență. Ce ai de făcut?

Completează-ți profilul

După ce îți instalezi aplicația (din Google Play sau App Store), vei fi trecut prin procesul de completare a profilului. Te încurajăm să-ți adaugi și o poză de profil pe lângă detaliile despre tine. Oferă-le celorlalți participanți motivele potrivite pentru a te contacta, iar o poză care te reprezintă va aduce un plus de încredere celor care-ți vor vizualiza profilul. Te poți întoarce oricând să modifici sau să completezi informațiile introduse.Găsește persoanele care te interesează

Poți face asta în cel puțin 2 moduri. În cazul în care știi exact pe cine vrei să cunoști, îi poți căuta direct în lista participanților, iar dacă ești în căutare de oameni noi, ai putea să navighezi printre sugestiile de profile relevante, care corespund preferințelor tale. Preferințele pentru sugestii pot fi schimbate oricând din ecranul de profil.

Fii pro-activ

Când ai găsit pe cineva cu care vrei sa comunici, trimite-le un mesaj în care să te prezinți și să descrii pe scurt motivul pentru care îți dorești să vă cunoașteți. Masajele care conțin informații relevante pentru destinatar au șanse mult mai mari de a primi un răspuns. De asemenea, asigură-te că răspunzi personelor care te-au contactat. Nu știi niciodată în ce mod ați putea ajunge să colaborați în viitor.

Rămâi informat

Aplicația mobilă TeComm îți oferă acces direct la agenda actualizată a conferinței, lista de speakeri – pe care îi poți contacta direct în aplicație, locația evenimentului, precum și alte informații utile, prin intermediul notificărilor. Ești la curent cu tot ce se întâmplă, în cel mai ușor mod.

Și pentru că ne dorim să-ți oferim cea mai bună experiență în continuare, te încurajăm să evaluezi sesiunile la care ai participat, direct în aplicație.

Descarcă-ți aplicația mobilă TeComm din App Store sau Google Play și hai să ne cunoaștem! Informațiile pentru autentificare vor fi transmise via email doar participanților TeCOMM eCommerce Conference & Expo. Haute Couture Your eCommerce Business now!