Salut!

Joi, 20 septembrie, între orele 09:00-11:00 ne vedem la ClujHub în Cluj-Napoca pentru o nouă ediție #eComMornings by TeCOMM, unde te invităm la o cafea alături de profesioniști din eCommerce și online marketing!

Tema ediției din această toamnă este “Performance Marketing în eCommerce”. Aceasta va fi abordată de către invitatul nostru Călin Biriș, Senior Partner în agenția Loopaa Marcom și fondatorul cursului Online Mastery.

Dacă ești antreprenor, manager sau specialist marketing al unui magazin online, vino să afli:

  • Ce cifre să urmărești în marketing
  • Cum să-ți optimizezi comunicarea și campaniile de marketing
  • Cum să-ți gestionezi bugetele de promovare 

+ exemple concrete. Pregătește-ți din timp o listă cu întrebări și hai să le discutăm!

Binecuvântarea și blestemul marketingului online este că putem să măsurăm toate acțiunile – avem confirmarea imediată atunci când facem ceva bine sau când greșim. Cu toate acestea, spre surprinderea mea, prin ignorarea cifrelor uneori este permisă mediocritatea într-un domeniu atât de competitiv și exact. Agenția Loopaa are o abordare diferită, orientată spre obiective. Noi punem accent pe performanță și avem clienți cu care lucrăm inclusiv cu plată în funcție de rezultate. În 20 Septembrie invit atât antreprenori cât și manageri de magazine online să avem o discuție despre indicatori și eficiență. Ne vedem la ClujHub! ” ne-a transmis Călin Biriș.

Participarea nu presupune taxa de înscriere, însă este necesară o înregistrare prealabilă, locurile fiind limitate. Confirmările se realizează în ordinea înscrierilor. Link-ul de înscriere este disponibil aici: http://bit.ly/eCommornings

Cafeaua și apa sunt din partea casei. You just bring your struggles and curiosities, we will nail them together!

Despre eComMornings

Prin #eComMornings by TeCOMM reunim comunitatea magazinelor online și a specialiștilor din eCommerce într-un cadru informal, cu scopul de a dezbate teme de interes pentru industria din care fac parte.

Această ediție este susținută de Libero Events, Meron, Loopaa Marcom și Cluj Hub.