Despre Antreprenor pe WWW

Antreprenoriatul în mediul online se află în momentul său de glorie, însă prin îmbunătățirea practicilor de lucru antreprenorii au șansa de a-și crește business-ul online la nivel național sau internațional.

Antreprenor pe www este secțiunea dedicată exclusiv proprietarilor de magazine online care doresc să afle:

– inside-uri despre cum poți să îți extinzi afacerea

– cum să îți motivezi angajații

– cum să adaptezi offline-ul la online și invers

– aspectele financiare ce ajută la creșterea business-ului tău online

 

Sub formatul unei mese rotunde, vei dezbate concret problemele tale!

Speakeri

Manuel da Costa

Conversion Optimization Expert, Effective Experiments [UK]

Manuel da Costa este fondatorul Effective Experiments, programul de lucru pentru optimizarea conversiilor și soluția de management de proiect, utilizată de mii de companii și agenții din întreaga lume.

Read More

Florinel Chiș [RO]

Director Executiv @ ARMO

Florinel Chis este Director Executiv al ARMO – Asociatia Romana a Magazinelor Online, asociatie care are ca obiectiv cresterea comertului online in Romania.

Read More

Laurentiu Cenusa

Serial Entrepreneur and Marketing enthusiast @ Free Wifi

Laurentiu Cenusa este un gânditor strategic, orientat către rezultate, consultant de marketing care a gestionat campanii de succes, strategii de branding,

Read More

Mihai Buciuman [RO]

Managing Associate al Maravela | Asociații

Mihai Buciuman, Managing Associate al Maravela|Asociații, deține peste 8 ani de experiență în avocatura de business, făcând anterior parte din echipele de consultanță ale caselor de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Popovici Nițu Stoica & Asociații și Vernon, David și Asociații.

Read More

Cosmin Daraban [RO]

CEO si co-fondator SILKWEB

Cosmin este omul de la SilkWeb, CEO si co-fondator al agentiei precum si al platformei eCommerce Gomag. Cu o experienta de peste 17 ani in online, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor.

Read More

Marius Costin [RO]

Country Manager PayU Romania

Currently, Marius Costin coordinates the PayU Romania team – the number 1 expert in online payments – as Country Manager.

Read More

Agenda – Sala Caravaggio

13:00 – 13:45 Înregistrare & Cafea de bun venit

13:45 – 14:10 Deschiderea evenimentului

Moderator: Cosmin Dărăban (CEO & CO Founder @ SilkWeb)

14:10 – 15:00 Vrei să crești, dar nu ai angajați? Retenția angajaților în comerțul electronic – Manuel da Costa (Conversion Optimization Expert Effective Experiments)

15:00 – 15:50 GDPR: Regulamentul General privind protecția datelor la nivel european – Mihai Buciuman (Managing Associate @ Maravela|Asociații)

15:50 – 16:30 Socializare & Coffee break

16:30 – 17:20 Contextul european în dezvoltarea magazinului online

Discuții libere:

  • Florinel Chiș (Director Executiv @ ARMO)
  • Laurențiu Cenușă (Serial Entrepreneur and Marketing enthusiast,  Free Wifi)

Secțiunea Antreprenor pe www va avea loc în 24 octombrie, prima zi a evenimentului, iar înregistrarea o puteți realiza prin achiziționarea unui bilet pentru prima zi a evenimentului sau de tip All Event (cu acces în ambele zile).​

Background Image

Organizator

Libero Events este agenția de evenimente B2B și B2C. Organizăm atât conferințe și workshopuri (The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference), cât și expoziții (Touristica, Târgul de turism).

Evenimentele organizate de Libero Events sunt bazate pe profesionalism și încredere. De aceea, credem în clienții ce devin parteneri și în partenerii ce devin prieteni, în domenii precum afaceri, leadership feminin, resurse umane, comerț online, marketing, arhitectură, IT, software, finanțe, vânzări, antreprenoriat și turism.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconVisit Our LinkedIn ChannelVisit Our LinkedIn Channel