Despre Antreprenor pe WWW

Antreprenoriatul în mediul online se află în momentul său de glorie, însă prin îmbunătățirea practicilor de lucru antreprenorii au șansa de a-și crește business-ul online la nivel național sau internațional.

Antreprenor pe www este secțiunea dedicată exclusiv proprietarilor de magazine online care doresc să afle:

– inside-uri despre cum poți să îți extinzi afacerea

– cum să îți motivezi angajații

– cum să adaptezi offline-ul la online și invers

– aspectele financiare ce ajută la creșterea business-ului tău online

 

Sub formatul unei mese rotunde, vei dezbate concret problemele tale!

Speakeri

Manuel da Costa

Conversion Optimization Expert, Effective Experiments [UK]

Manuel da Costa este fondatorul Effective Experiments, programul de lucru pentru optimizarea conversiilor și soluția de management de proiect, utilizată de mii de companii și agenții din întreaga lume.

Read More

Dan Vidrașcu

CEO @ Elefant.ro

Dan Vidrașcu este co-fondator al elefant.ro punand bazele magazinului online in 2010 alaturi de principalul investitor, Fribourg Capital.

Read More

Laurentiu Cenusa

Serial Entrepreneur and Marketing enthusiast @ Free Wifi

Laurentiu Cenusa este un gânditor strategic, orientat către rezultate, consultant de marketing care a gestionat campanii de succes, strategii de branding,

Read More

Agenda

13:00 – 13:45 Înregistrare & Coffee Break

13:45 – 14:10 Deschiderea evenimentului

14:10 – 15:00 Discuții libere

15:50 – 16:30 Discuții libere 

16:30 – 17:30 Discuții libere 

17:30 Remarci finale & Socializare

Secțiunea Antreprenor pe www va avea loc în 24 octombrie, prima zi a evenimentului, iar înregistrarea o puteți realiza prin achiziționarea unui bilet pentru prima zi a evenimentului sau de tip All Event (cu acces în ambele zile).​

Background Image

Organizator

Libero Events este agenția de evenimente B2B și B2C. Organizăm atât conferințe și workshopuri (The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference), cât și expoziții (Touristica, Târgul de turism).

Evenimentele organizate de Libero Events sunt bazate pe profesionalism și încredere. De aceea, credem în clienții ce devin parteneri și în partenerii ce devin prieteni, în domenii precum afaceri, leadership feminin, resurse umane, comerț online, marketing, arhitectură, IT, software, finanțe, vânzări, antreprenoriat și turism.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconVisit Our LinkedIn ChannelVisit Our LinkedIn Channel