The Catwalk Stage: livrăm conținut “care îți vine mănușă”

Industria fashion este una dintre piesele de rezistență în eCommerce.  Vino la The Catwalk Stage din cadrul TeCOMM și du experiența de cumpărare online la un alt nivel!

The Catwalk Stage se adresează proprietarilor de magazine online din industria fashionului. Dacă ești designer sau pur și simplu comercializezi produse din această industrie în online, în cadrul acestei secțiuni vei primi răspunsuri la toate întrebările.

Anul acesta aducem conținut “custom fit” pe nevoile tale în cadrul noii secțiuni, dedicată în totalitate proprietarilor de magazine online de profil. Dacă dorești sa îti croiesti magazinul online după cele mai înalte standarde și să creezi cea mai bună experiență de cumpărare te așteptăm în 24 octombrie la Cluj-Napoca.

De ce să vii la The Catwalk Stage:

  • Afli cele mai noi trenduri în materie de fashion și online shopping de la speakerii care trag sforile în domeniu
  • Ai acces la sesiuni personalizate de dezbateri și prezentări
  • Un întreg portofoliu de sfaturi și recomandări
  • Cunoști oameni care lucrează în același domeniu cu tine, posibili parteneri
  • Afli ce și cum fac giganții din industrie
  • Afli cum integrează brandurile mari strategiile fashionable de tip omni-channel
  • Networking la discreție: noi îți creăm contextul, restul depinde de tine

Speakeri

Carlo Terreni

General Director @ Netcomm Suisse [SW]

Carlo Terreni este cofondator și membru in cosiliul executiv al Asociației NetComm Suisse din 2012, fiind directorul NetComm Suisse Observatory și lucrând cu pasiune și determinare

Read More

Corina Cimpoca

Founder @ MKOR

Corina Cimpoca este un profesionist cu peste 10 ani de experienţă în marketing şi cercetare de piaţă. Corina a absolvit un MBA la Cotrugli Business School, are un masterat în Relații Publice la UBB

Read More

Bogdan Zavera

Marketing Manager @ Zoot.ro

Bogdan lucrează în digital de pe vremea când se scria “online”. În cei 10 ani acumulați, a implementat și coordonat proiecte complexe de marketing digital și business.

Read More

Mihai Vînătoru

Managing Partner & Head of SEO @ DWF

Online de cand Google avea abia 3 ani, iar Wikipedia era inca un website cu cateva sute de pagini (anul 2001), Mihai a furnizat servicii de SEO catre companii locale si internationale,

Read More

Samuel Kurtmann [RO]

Fondator Kurtmann.ro

Am o experienta profesionala de peste 8 ani in eCommerce, fondand kurtmann.ro in anul 2008. De atunci, si pana la exit-ul din 2016, am trecut prin toate posturile posibile, de la one man show, pana la managerul unei companii cu 36 de angajati, cu mii de comenzi lunare si magazine fizice in Bucuresti si Sibiu.

Read More

Robert Berza [RO]

General Manager Fashion Days Romania

Robert Berza este General Manager Fashion Days pentru operațiunile din România, Bulgaria și Ungaria, precum și coodonatorul diviziei de fashion din grupul eMAG (eMAG Fashion) și conduce o echipă de peste 500 de specialiști în retail online și fashion.

Read More

Bianca Grip [RO]

Fondator Gripads

Bianca Grip este Fondator GripADs, agentie de digital care se ocupa cu dezvoltarea si promovarea proiectelor online pe piata internationala

Read More

AGENDA – Sala Vivaldi

13:00 – 13:45 Înregistrare & Cafea de bun venit
14:00 – 14:30 Deschiderea evenimentului
Moderator: Bianca Grip (Founder Gripads.ro)
14:30 – 14:45 Cum să împarți fericire într-o structură de tip Omnichannel: Bogdan Zavera (Marketing Manager @ Zoot.ro)
14:45 – 15:00 Retail nou, dar aceeași fundație: Robert Berza (General Manager @ Fashion Days)
15:00 – 15:15 Cele 7 păcate capitale în SEO pentru magazine online de fashion  Mihai Vînătoru (Managing Partner & Head of SEO @ DWF)
15:15 – 15:30 Studiu TeCOMM: Transformarea Digitală în Industria Fashion:  Corina Cimpoca (Owner & Senior Consultant MKOR) – La TeCOMM, Corina va vorbi despre piața de fashion din România: piața de consum fashion din România, istoric și previziuni, trenduri.
15:30 – 15:50 Moment surpriză
15:50 – 16:30 Socializare & Coffee Break
16:30 – 16:45 Perturbarea digitală în fashion și Premiul pentru Inovarea în Fashion:  Carlo Terreni (General Director @ Netcomm Suisse)
16:45 – 17:00 Este un maraton, nu un sprint! Câștigă profit prin optimizarea proceselor de lucru: Samuel Kurtmann (Co-Owner Kurtamann) – Despre eficientizarea proceselor de lucru, eficientizarea folosirii resursei umane in companie si adaptarea sistemului la proces, nu procesul la sistem. Toate acestea se resfrang asupra costurilor operationale, pietrele funerare a multor business-uri.
17:20 Concluzii & Socializare
Background Image

Organizator

Libero Events este agenția de evenimente B2B și B2C. Organizăm atât conferințe și workshopuri (The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference), cât și expoziții (Touristica, Târgul de turism).

Evenimentele organizate de Libero Events sunt bazate pe profesionalism și încredere. De aceea, credem în clienții ce devin parteneri și în partenerii ce devin prieteni, în domenii precum afaceri, leadership feminin, resurse umane, comerț online, marketing, arhitectură, IT, software, finanțe, vânzări, antreprenoriat și turism.