descărcare

Debate: 8 nightmares for online shops

 

EN: Mihaela has 15 years of experience in marketing and communications, she has worked in media (Radio Contact, Publimedia) and retail (LG Electronics, Media Galaxy / Altex, IKEA) and launched new brands on the Romanian market (Media Galaxy and IKEA) and also abroad (IKEA in Croatia). Together with Alexandru Rusu and the colleagues form the IKEA team in Romania she launched the IKEA Online Ordering Service in July 2014.

Mihaela believes in the power of a consistent brand, in integration and synergies, in the importance of marketing and communication strategies for a solid business, where deep understanding of the market and consumers is essential. She believes that brands matter more than discounts and stories more than prices. She believes in people and their power to change things and thinks that change and speed are constants of the world we live in.

RO:Mihaela are 15 ani de experiență în marketing și comunicare, a lucrat în media (Radio Contact, Publimedia) și retail (LG Electronics, Media Galaxy/Altex, IKEA) și a lansat branduri noi pe piața autohtonă (Media Galaxy și IKEA), dar și peste hotare (IKEA în Croația). Impreuna cu Alexandru Rusu (n.r. am pus asta ca sa se inteleaga de ce circulam in echipa J) si cativa colegi din Romania, a lansat in iulie 2014 Serviciul IKEA Comenzi online.

Mihaela crede în puterea unui brand consistent, în integrare și sinergii, în importanța strategiilor de marketing și comunicare pentru un business solid, pentru care înțelegerea profundă a pieței și consumatorilor este esențială. Crede că brandurile contează mai mult decât discounturile și poveștile mai mult decât prețurile. Crede în oameni și în puterea lor de a schimba lucrurile si consideră schimbarea și viteza noile constante ale lumii în care trăim.